Rippi-ja valmistujaiskuvaus

Onnistunut rippi- tai valmistujaiskuva on nuorelle tärkeämpi kuin voimme kuvitellakaan. Olen kuullut, kuinka eläkeikäiset ihmiset muistelevat kuvaustaan joko hyvällä tai pahalla. Nuoren itsetunnolle tekee todella hyvää saada positiivinen kuvauskokemus ja kuva, johon hän on tyytyväinen.
Kun tuot hänet ammattivalokuvaajalle, hän kokee olevansa tärkeä ja arvostettu – hyvän kuvan arvoinen.

YLIOPPILASKUVA ULKONA
Harkitse myös miljöökuvauksen mahdollisuutta, lähden mielelläni kanssasi puistoon tai vaikka kaupungille seikkailemaan 🙂 Välillä olen hyödyntänyt kuvauksessa myös edessämme olevaa Aaltosen puistoa. Jos sinulla on jokin erityinen harrastus, olisi kiva jos ottaisit rekvisiittaa mukaan.

Jos haluat kuvaan kukan, tuothan sen tullessasi. Kukka on perinteisesti ollut ruusu, mutta kannattaa miettiä avoimin mielin myös muita vaihtoehtoja.

Pojat voivat halutessaan ottaa puvun lisäksi mukaan toiset vaatteet jotka kertovat enemmän siitä miltä tämän ikäisenä näytin. Tytöt yleensä ilmentävät vaatetuksellaan enemmän persoonallisuuttaan ilman eri vaatevaihtoehtojakin. 🙂

Varauduthan maksamaan kuvauksen kuvassa käydessäsi.

Kuvataan kasvokuvia, puolivartalokuvia ja kokokuvia. Otoksia otetaan reilusti. Saat kerrankin poseerata kunnolla ja minä autan sinua loistamaan kuvassasi. Useimmilla menee hetki rentoutua ja tottua kameraan, mutta se ei haittaa ollenkaan.

Hintaan kuuluu kuvien katselu / tilausaika. Varataan se teille viikon-parin päähän kuvauksesta, jolloin saatte myös minun mielipiteeni kuvavalintoihinne ja vinkkejä kuvien käyttöön. Kuvatilaus voidaan hoitaa studiolla tai etänä Teams-yhteydellä. Kannattaa laittaa koevedosten katselun yhteydessä suosikkikuvien numerot paperille ja jättää viimeinen päätös tähän tapaamiseen, jolloin pääsette itse paljon helpommalla.

Tervetuloa pitämään hauskaa kuvauksessa!

-Liisa

Tutustu portfolioon