Perhekuvaus

PERHEKUVA VOIDAAN TOTEUTTAA STUDIOSSA, ULKONA TAI VAIKKA KOTONANNE!

Perhekuvauksessa on tärkeintä, että olette itsenne näköisiä. Voitte laittaa ykköset päälle tai tulla rennosti arkivaatteissa. Kannattaa kuitenkin katsoa, että sovitte jotenkin yhteen eikä jokaisella ole erilailla kirjavaa vaatetta. Kaikille ei myöskään kannata laittaa kokonaan mustaa. Autan mielelläni vaatteiden valinnassa.

Parhaimmillaan perhekuva on tauluna olohuoneen seinällä muistuttamassa kuinka tärkeitä olette toisillenne. Omasta kokemuksestani sanoisin, että uusioperheelle kuva koko laumasta on erittäin yhdistävä asia.

Ei tarvitse pingottaa, tulkaa vaan rennosti paikalle! Jos perheessä on lemmikkejä, hekin ovat tietysti tervetulleita perhekuvaan.

Koevedoksia tulee runsaasti ja ne ovat nettigalleriassamme katseltavissa parin päivän sisällä kuvauksestanne.

Varataan teille aika kuvien tilaukseen studiolle viikon–parin päähän kuvauksesta, jolloin saatte myös minun mielipiteeni kuvavalintoihinne ja vinkkejä kuvien käyttöön. Kuvatilaus voidaan hoitaa studiolla tai etänä Teams-yhteydellä. Kannattaa laittaa koevedosten katselun yhteydessä suosikkikuvien numerot paperille ja jättää viimeinen päätös tähän tapaamiseen, jolloin pääsette itse paljon helpommalla.

Perhekuva otetaan joskus lapsikuvauksen yhteydessä, jolloin se lisäaiheena maksaa 59 €. Jos perheessä on pieniä lapsia, suosittelen että perhekuva otettaisiin eri päivänä, jolloin lapsi jaksaa perhekuvauksessakin pirteänä muutaman erilaisen asetelman. Näin varmistamme, että otoksista löytyy ”the otos”. Tarjolla on kuvauspaketti, jossa lapsi ja perhekuvaus kuvataan eri päivinä ja saat edullisemmasta kuvauksesta 20 % alennuksen.

Lämpimästi tervetuloa!

-Liisa

Tutustu portfolioon