Pariskunta ja hääkuvat

Koska toinen teistä on yleensä kameran takana, yhteiskuvia syntyy todella vähän. Tervetuloa korjaamaan tämä asia. Voidaan kuvata klassisia muotokuvia studiossa tai mennä ulos teille tärkeään paikkaan, ajatuksella “te kuhertelette, minä taltioin”. Lopputuloksena saatte kuvallisia muistoja, joissa näkyy tämä hetki ja rakkaus välillänne. Kuvat teistä kotinne seinällä muistuttavat, kuinka tärkeitä toisillenne olette.

Hääkuvien osalta suosittelen soittoa studiolle, niin voin kysellä mitä ja millaista palvelua haluatte. Perinteisesti hääparit ovat halunneet käydä etukäteen kuvausta suunnittelemassa ja tapaamassa kuvaajan, jotta kuvaus hääpäivänä sujuu joutuisasti. Aikaa kuvaukseen juhlapäivänä ei ole liikaa. Hääkuvaukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti riippuen toiveistanne.

Huolella otettu hääkuva, jossa olette parhaimmillanne, on juuri se tärkeä kuva, joka tauluna kodissanne muistuttaa tärkeästä päivästänne. Suosittelen, että tavalla tai toisella tallennatte kuviksi myös hääpäivän tapahtumia, jotta voitte elää häänne aina uudelleen.

Hintaan kuuluu kuvien katselu / tilausaika. Varataan se teille viikon–parin päähän kuvauksesta, jolloin saatte myös minun mielipiteeni kuvavalintoihinne ja vinkkejä kuvien käyttöön. Kuvatilaus voidaan hoitaa studiolla tai etänä Teams-yhteydellä. Kannattaa laittaa koevedosten katselun yhteydessä suosikkikuvien numerot paperille ja jättää viimeinen päätös tähän tapaamiseen, jolloin pääsette itse paljon helpommalla.

Tutustu portfolioon