Muotokuvaus

Muotokuvia otetaan moneen tarkoitukseen. Kannattaa etukäteen kertoa minulle mihin tarkoitukseen kuvaa otetaan ja mitä haluat sillä itsestäsi kertoa. Paras syy kuvaukseen tulolle on mielestäni ”ihan muuten vaan”. Miksi et hemmottelisi itseäsi hyvällä kuvalla?

Voit ottaa kuvaukseen useampia vaatteita mukaan, niin katsotaan yhdessä paras vaihtoehto. Kamera vähentää meikkiä, eli voit laittaa sitä vähän enemmän kuin yleensä. Tärkeää on kuitenkin, että olet meikissä ns. kotonasi. Jos haluat, voin eri maksusta järjestää sinulle meikkaajan studiolle.

Muotokuvauksessa voit valita kahdesta kuvauslaajuudesta. Suppeassa kuvauksessa (135 e) kuvataan kasvokuva. Tässä vaihtoehdossa suunnittelemme etukäteen huolellisesti millaiset kuvat tarvitset, ja valitsemme tilattavat kuvat tai tiedostot heti kuvauksen jälkeen.

Normaalissa muotokuvauksessa (169,-) kuvaan kasvokuvia, puolivartalokuvia ja kokokuvia. Kuvia otetaan selvästi enemmän kuin suppeassa kuvauksessa. Saamme parhaan mahdollisen kuvan, kun aikaa käytetään enemmän, ja sinäkin ehdit todennäköisemmin rentoutua kameran edessä.

Normaaliin kuvaukseen kuuluu tunnin kuvien katselu / tilausaika studiolla tai etänä kuukauden sisällä kuvauksesta. Koevedokset tulevat nettiin valintaa varten katseltavaksesi parin päivän sisällä kuvauksesta.

Kuvia voit molemmissa tapauksissa kuvata tilata lisätilaushinnoilla tarvitsemasi määrän.

Lämpimästi tervetuloa kuvaukseen 🙂

-Liisa

Tutustu portfolioon

Muotokuva