Uudet nettisivut ja pari muutosta hinnoittelussa

Innostuin koronan tuoman lisäajan siivittämänä päivittämään nettisivut. Projekti aloitettiin hitaasti mutta varmasti viime marraskuussa ja nyt jo ne on valmiit :D.
Kävin oikein valokuvaajallakin ja tämä uusin kuvani on Irina Kolomijetsin ottama Valokuvaamo Luovasta. Olipa kiva kokemus olla valokuvaajana toisen ohjattavana. Kiitos Irina hyvästä palvelusta! Te, jotka olette nähneet minut livenä osaatte arvata, että en tehnyt kuvan meikkiä ja hiuksiakaan itse. Niistä kiitos kuuluu luotto kampaajalleni Aral Koivulalle Bangista.
Isoin muutos nettisivuilla on, että etusivulla on mahdollisuus valita oletko kuluttaja vai yritysasiakas.

HINNOITTELUSTA
Hinnoittelin yrityskuvaukset niin, että lopputuloksen ennakoiminen on helpompaa eli kun tietää montako kuvaa tarvitsee tietää hinnan koko paketille. Tämä on minullekin helpompaa koska tuntiperusteisen hinnoittelun kanssa on aina tosi vaikea arvioida kuinka kauan asiaan on todellisuudessa kulunut aikaa. Yrityksellä on myös mahdollisuus valita kuvauspaketti, johon kuuluu vakiona 10 kuvaa. Tämä paketti soveltuu sinulle, joka tarvitset kuvia lähinnä sosiaaliseen mediaan. Nämä kuvat käsitellään kevyemmin kuin muut yrityskuvat eivätkä siten sovellu esimerkiksi henkilökuviksi. Henkilökuvat useimmiten halutaan viimeisteltävän huolellisemmin.

Kuluttaja asiakkaille uutuutena hinnastoon on ilmestynyt vaihtoehto, jossa jo ennen kuvausta tietää haluavansa isot tiedostot itselleen tulostusoikeuksin. Kuvaukset tiedostopaketeilla voivat tuntua tyyriiltä, mutta niissä saat ISOT huolellisesti viimeistellyt tiedostot itsellesi joilla voit tehdä mitä haluat.
Asiakkaani ovat perinteisesti arvostaneet palveluani jossa lopputuloksena kuvatuotteet tilataan minulta ja se on vieläkin normi käytäntö. Asiakkaan näkökulmasta tässä vaihtoehdossa voi luottaa siihen, että laatu on se minkä voin itse signeerata.
Palasin myös ns. juurilleni ja palautin kuvauksen hintaan kuulumaan kuvia. Studiokuvauksen hinta sisältää siis jatkossa myös 3kpl viimeisteltyjä 14x18cm kuvia pohjukkeessa. Eli 285€ sisältää kuvauksen, kuvien raakkauksen, koevedosten teon ja nettiin laiton, tunnin kuvien katselu /tilausajan studiolla tai etänä, kolmen kuvan huolellisen käsittelyn ja niistä valmiit kuvat pohjukkeissa. Minulta kuluu aikaa tähän kaikkeen noin neljä tuntia.

Edullisempi versio on kevyt studiokuvaus, tässä vaihtoehdossa suunnitellaan ensin millainen kuva tarvitaan ja toteutetaan juuri se tarve studion puolella. Tilattavat kuvat valitaan heti kuvauksen jälkeen. Koevedoksia ei tässä tapauksessa tehdä. Tämä soveltuu sinulle joka tarvitset täsmästi johonkin tiettyyn tarkoitukseen kuvan joko kuvana tai sähköisenä.
Tätä vaihtoehtoa ei voi aikataulu syistä valita sesonkiaikana esimerkiksi ylioppilaskuvauksiin.

Lämpimästi tervetuloa kuvaukseen!

-Liisa