Vauvakuvaus

VAUVAT OVAT KUVAUKSENSA ANSAINNEET!

Vauvat ovat ihania. Niillä on ihanat varpaat, sormet, nenä..... ja he ovat pieniä vain hetken.

Jos haaveissa on ihan vastasyntyneen kuvia, nukkuva vauva jne. kuvausaika on alle 2 viikkoa. Parhaimmat vastasyntyneen kuvat saa vain yhden viikon ikäisistä vauvoista, koska sen jälkeen he eivät nukahda niin syvään uneen, että heitä voisi kuvaukseen asetella.

Vastasyntyneen kuvauksessa kuvaan hänet tietysti yksistään, mutta käytän mielellämme vanhempia "telineenä". Näin saamme koskettavia kuvia joissa lapsen pienuus korostuu entisestään

Omasta mielestäni vauvan voisi kuvata viikon ikäisenä, neljä kuukautisena ja kuusi kuukautisena. Vauvat kehittyvät nopeasti ja näistä kaikista tulee erilaisia koska taidot ovat erilaiset. Vauvakuvaus on kuitenkin syytä hoitaa ennenkuin vauva täyttää 6kk, koska sen jälkeen hän ei halua köllötellä vauvamaisesti selällään koska osaa istuakin :)

Useimmiten vauvat kuvataan ilman vaatteita, mutta kuitenkin niin, että "tärkeät" paikat eivät ole näkyvissä. Studiolta löytyy erilaisia kankaita ja pitsejä, joilla voimme hiukan peittää strategisia kohtia. Rekvisiitaksi vauvalle voi ottaa jonkun hänen ensimmäisistä nalleistaan.

Useimmat haluavat tässä kohtaa ottaa kuvauspaketin johon sisältyy vauva ja se ihan must eli 1v kuvaus. Silloin yksittäinen kuvaus tulee edullisemmaksi ja 1v kuvaus ei jää arjen kiireissä kuvamaamatta.

Lämpimästi tervetuloa kuvaukseen.

-Liisa