Valmistujaiskuvaus ja ylioppilaskuvaus

Oli kyseessä sitten ammattiinvalmistujaiskuva tai ylioppilaskuva, niin kuvassa kannattaa tämän uurastuksen jälkeen käydä. Valmistujaiskuva on upea muisto tärkeästä merkkipaalusta elämässäsi.

Jos haluat kuvaan kukan, tuo se mukanasi. Kukka on perinteisesti ollut ruusu, mutta kannattaa miettiä myös muita vaihtoehtoja. Harkitse myös miljöökuvauksen mahdollisuutta, lähden mielellämme kanssasi vaikka kaupungille seikkailemaan :) Välillä olen hyödyntänyt kuvauksessa myös edessämme olevaa Aaltosen puistoa. Jos sinulla on jokin erityinen harrastus, olisi kiva jos ottaisit rekvisiittaa mukaan.

Pojat voivat halutessaan ottaa puvun lisäksi mukaan toiset vaatteet, jotka kertovat enemmän siitä miltä nuorena näytin. Tytöt yleensä ilmentävät vaatetuksellaan enemmän persoonallisuuttaan ilmankin eri vaatteita :)

Varauduthan maksamaan kuvauksen kuvassa käydessäsi. Voit valita kahdesta kuvauslaajuudesta.

Suppeassa kuvauksessa (135,-) otan kasvokuvia ja jonkun puolivartalokuvan. Tässä vaihtoehdossa kuvat tilataan nettipalvelustamme.

Normaalissa kuvauksessa (169,-) otan kasvokuvia, puolivartalokuvia ja kokokuvia. Otoksia otetaan selvästi enemmän kuin suppeassa kuvauksessa. Suosittelen tätä vaihtoehtoa, että saat poseerata kunnolla, kun kerrankin tulet kuvaukseen ja useimmilla menee hetki rentoutua ja tottua kameraan. Kuvaukseen kuuluu tunnin kuvien tilausaika studiolla kuukauden sisällä kuvauksesta.

Tervetuloa pitämään hauskaa kuvauksessa!

 

-Liisa