Perhekuvaus

PERHEKUVA ON IHANA MUISTO, JOKA VOIDAAN TOTEUTTAA STUDIOSSA, ULKONA TAI VAIKKA KOTONANNE!

Perhekuvauksessa on tärkeitä, että olette itsenne näköisiä. Voitte laittaa ykköset päälle tai tulla rennosti arkivaatteissa. Kannattaa kuitenkin katsoa vaatteiden sävyjä toisiinsa nähden, että jokaisella ei ole erilailla kirjavaa vaatetta ja sovitte jotenkin yhteen. Kaikille ei myöskään kannata laittaa kokonaan mustaa. Autan mielelläni tässä asiassa tarvittaessa.

Parhaimmillaan perhekuva on silloin, kun se on tauluna olohuoneen seinällä muistuttamassa kuinka tärkeitä olette toisillenne.

Älkää pingottako, tulkaa vaan rennosti paikalle! Jos perheessä on lemmikkejä ovat hekin tietysti tervetulleita perhekuvaan.

Koevedoksia tulee runsaasti ja ne ovat nettigalleriassamme katseltavissa parin päivän sisällä kuvauksesta.

Perhekuva otetaan joskus lapsikuvauksen yhteydessä, jolloin se kustantaa lisäaiheen 59,-Suosittelen, varsinkin jos perheessä on pieniä lapsia , että perhekuva otettaisiin eri päivänä, jolloin lapsi jaksaa perhekuvauksessakin pirteänä muutaman erilaisen asetelman, näin varmistamme, että otoksista löytyy "the otos". Tarjolla on kuvauspaketti, jossa lapsi ja perhekuvaus kuvataan eri päivinä ja saat kummankin kuvauksen yksittäistä kuvausta edullisemmin.

Lämpimästi tervetuloa!

-Liisa