Lapsikuvaus

Lapsikuvaukseen kannattaa tulla rennolla asenteella turhia pingottamatta. Varaan lapsikuvaukseen tunnin, kauemmin lapsi ei yleensä jaksa keskittyä.

Mahdollinen neuvolakäynti (varsinkin jos on tiedossa rokotuksia) on syytä hoitaa kuvauksen jälkeen. Jos lapsella on flunssa, kuvausta voi siirtää. Kuvausaika kannattaa ehdottomasti valita niin, että lapsi on mahdollisimman pirteä.

Valmistaudu esittämään mahdolliset kuvaustoiveet, kysyn toivomuksianne ennen kuvauksen alkua.

Koevedokset tulevat nettiin muutaman päivän sisällä kuvauksesta, varauduthan maksamaan kuvauksen kuvassa käydessäsi. Varataan teille aika kuvien tilaukseen studiolle viikon-parin päähän kuvauksesta, jolloin saatte myös minun mielipiteeni kuvavalintoihinne ja vinkkejä kuvien käyttöön. Kannattaa laittaa koevedosten katselun yhteydessä suosikkikuvien numerot paperille ja jättää ihan viimeinen päätös tähän tapaamiseen, jolloin pääsete itse paljon helpommalla.

KUVAUKSESTA

Kuvaustemponi on melko ripeä, jotta ehdin tehdä teille monipuoliset kuvat useilla eri rekvisiitoilla ja ilmeillä ennenkuin lapsi kyllästyy. On kiva, jos molemmat vanhemmat pääsevät kuvaukseen mukaan, mutta yhdelläkin vanhemmalla onnistuu.

Minulla on pitkä kokemus lasten kuvaamisesta ja teen parhaansa antaakseeni vanhemmille selkeät ohjeet kuvauksen aikana. Kun yksi pitää narut käsissään, päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Jos lapsenne on ns. hidas lämpenemään uusiin tilanteisiin tai ujostelee vieraita kovasti, siitä kannattaa kertoa jo kuvausta varatessa.

Koevedoksia tulee runsaasti ja ne ovat nettigalleriassamme katseltavissa parin päivän sisällä kuvauksesta.

VAATETUS

Parhaimmillan lapsikuvat toimivat sisustuselementteinä kodissanne. Vaatetus kannattaa siis miettiä sen mukaan mikä tyyli/sävy näyttää hyvältä kotinne seinällä taulussa.

Valitsen kuvien tyylilajin toiveidenne ja lapsen vaatetuksen mukaan. Mukaan voi ottaa kahdet vaatteet ja ne voi kuvauksen välissä vaihtaa. Voitte ottaa mukaan kengät, mutta lapsen varpaat ovat ihanat ja jalkapohjat söpömmät kuin kengänpohjat.

Lapselle voi ottaa mukaan oman nallen kuvaan. Mielelllään sellainen, joka sopii asusteeseen. Omaa rekvisiittaakin saa ottaa mukaan jos haluaa.

Jos kuvataan sisaruskuva lisäaiheena, ilmoitattehan siitä kuvausaikaa tilatessanne.

Perhekuva voidaan ottaa lapsikuvauksen yhteydessä, mutta suosittelen että tulette siihen eri päivänä. Silloin kaikilla perheenjäsenillä on akut täynnä kuvausta aloittaessa ja ehdimme kuvata useamman asetelman. Lopputulos on todennäköisesti silloin parempi. Perhekuvaus eri päivänä kuvattuna ja lapsikuvauksen yhteydessä hankittuna on edullisempi kuin jos tulisitte pelkkään perhekuvaan.

Lisäaiheista lapsikuvauksen yhteydessä veloitamme 55,-/kpl. Meillä on täällä myös muutamia prinsessamekkoja, joita voi veloituksetta lainata kuvauksen ajaksi.

Lämpimästi tervetuloa kuvaukseen.

-Liisa