Nyt myös valokuvaus sparrausta

Kun viime keväänä mietin ”mitäs nyt?” koronan keskellä. Jos asiakkaat eivät voi tavata minua kuinka kuvaus tapahtuu. Sain idean, te kuvaatte itse ja minä annan etänä ohjeet. Vuoden mittaan ajatus laajeni ja lopputuloksena julkaisin VALOKUVAUSAPU.FI palvelin toukokuussa 2021. Olen tosi innoissani ja toivon, että saan opastaa vielä monia henkilöitä valokuvauksen saloihin. Kokeile sinäkin. Yllätyt kuinka nopeasti asiat oppii kun ne kerrotaan suoraan sinulle.

Tänä päivänä valokuvaus on suositumpaa kuin koskaan, lähes kaikki ottavat kuvia joko omiin tai työpaikkansa somekanaviin. Kehittämällä taitojasi saat kilpailuetua myös työelämää varten.
Valokuvausapu tarjoaa valmennusta kaikille valokuvaamisesta kiinnostuneille lähtötasosta riippumatta. Ammattikuvaajan ohjauksessa kehityt nopeammin ja saat varmuutta tekemiseesi. Saat täsmälliset neuvot valintasi mukaan kuvaukseen, kuvankäsittelyyn, rajaukseen tai henkilöohjaukseen – henkilökohtaisesti.

Valokuvausapu koostuu erilaisista palveluista niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Tutustu palveluvalikoimaan ja voit varata ensimmäiseksi, vaikka kartoitustunnin. Sen myötä voimme tavata, jutella ja voit miettiä rauhassa olisiko sinulla innostusta oppia lisää valokuvaamisesta, vaikka yksityistunneilla.